Rólunk

Weboldalunk 2015 nyarán indult azzal a szándékkal, hogy minél több online segítséget nyújtsunk a pároknak a Nagy Napra való készülődés közben. Ha terveziket, hogy kéritek esküvőszervező segítségét, ha magatok szervezitek az esküvőtöket, ezek az alkalmazások mindenképpen a segítségetekre lesznek. Jelenleg 3+1 alkalmazás elérhető, de nemsokára hozzuk nektek az újakat! Jelenlegi alkalmazásaink a következők:

1. Teendőim - 12 hónapos feladat lista, mely a szervezésben nyújt segítséget

2. Vendéglistám - a meghívottak nevét és adatait láthatjátok bármikor online

3. Költségvetés tervezőm - könnyebben tarthatjátok magatokat a költhető kerethez, ha itt vezetitek a kiadásokat

+1 Esküvői visszaszámláló - minden oldalon láthatjátok hány nap van még hátra a Nagy Napig

 

Vélemények az oldalról és a hozzá tartozó Facebook csoportokról:

"Csak érdekességként megemlíteném. Tavaly nyáron már be voltam zsongva, hogy férjhez akarok menni. Na ekkor rátaláltam a fent említett honlapra. De nem volt lánykérés.Sokáig. Egészen november 28-áig. Akkor megtörtént a csoda. És így fél év elteltével (kb.) bukkantam a fb-on erre a csevegőre! Csodálatos vagy Zsuzsa, hogy ennyire megkönnyíted az életünket!" /Kalapács Barbara - 2016.01.20./

 

Lássuk az oldal mögött az embert :)

 

Zsuzsa

Isik Zsuzsa: Az oldal megálmodója. "Szeretem a praktikus dolgokat, a hasznos alkalmazásokat. Az esküvő szervezésében nagyon sok segítségre van szükségük a pároknak, hiszen többnyire nincs benne tapasztalatuk. Gyakorlatot csak folyamatos ismétléssel lehet szerezni, az esküvőszervezés viszont nem az a terep, ahol erre lehetőség van - még szerencse amúgy... Imádom az esküvők világát, az ízléses dekorációkat, a gyönyörű ruhákat, az összkép harmóniáját, és leginkább a tervezést!"

 

 

 

Károlyi László: A technikai oldal. "A kreatív vágyakat változtatom realitássá a honlapon. Bevallom nem mindig egyszerű, mert egy dolog megálmodni valamit és egy másik azt technikailag megvalósítani. Azt ígértem, hogy olyan oldalt csinálunk, amit egyszerűen tud mindenki kezelni és igazán jó felhasználói élményt kapnak a párok tőlünk. Az ígéreteim pedig mindig betartom."