Ha menyasszony vagy, itt a helyed!

2017 októberének első vasárnapján ismét egy emlékezetes napra virradt a házasulandók számára. Elsősorban a hölgyeknek kínált érdekes, izgalmas és hasznos programokat az immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Menyasszonyi Börze. De persze az Urak sem unatkozhattak... ;)

Egy teljes nap szólt tehát arról, hogyan legyen életünk legszebb pillanata olyan, amilyet megálmodtunk.

De mégis miben más ez az esemény, mint más esküvő kiállítások? Miért gyűlnek össze több mint harmincezren virtuálisan, akiknek aztán jelentős hányada – aki csak teheti - személyesen is eljön erre a programokban gazdag napra.

A szervezők még arra is odafigyeltek, hogy a hasonló profilú szolgáltatók más-más stílust, egyéniséget képviseljenek, hogy az ide ellátogató arák biztosan megtalálják a személyiségükhöz illőt.

A teljesség igénye nélkül kérhettek szertartás vezetést akár Máltán is a Vintage Wedding Planner közreműködésével, DJ-ket, akik családi vállalkozásként, apa és fia szórakoztatnak minden korosztályt a Mandisco Dj Team nevében, látványshow-val egybekötött discót Abonyi Attilával, szelfigépet a násznépnek a SelfieMe-vel vagy választhatták Molnár László Andrást a garantáltan stílusos esküvők ceremóniamesterének, akit még a vőlegények nyelvén is ért.

De aki itt még nem tart, találkozhatott a Németh Karikagyűrűvel, akinek egyedi tervezésű és készítésű darabjaira nyolcféle (!) garancia jár, gyönyörködhetett az Absztrakt Műterem meghívói grafikáiban, amit egy nem is olyan rég házasságot kötött építész pár álmodott meg a saját meghívójuk sikerén felbuzdulva. Kóstolhatott valódi, természetes és könnyed ízeket, ehető virágokat a Mézes Süti standjánál. Lapozgathatta az Esküvő Classic Magazint, tájékozódhatott a legújabb trendekről, hírekről és eseményekről.

Gazdagodhatott dekorációs ötletekkel a nagy napra a Living Paper mesés csokraival, amelyek szebbek mint az igazi, és nem hervadnak el. Persze ha a lagzi elmaradhatatlan kellékei a lufik, a Lufipark valósít meg minden ezzel kapcsolatos álmot.

Ha a helyszín már megvan, de elképzelés még nincs, vagy éppen pontosan tudja a pár, mit szeretne, a Laura Dekor fantáziájára és kreativitására bátran bízhatja magát, az oldalukon látható előtte-utána fotóik magukért beszélnek!

Aki még nem találta meg a tökéletes helyszínt, ahol a hetedhét országra szóló lakodalmat a násznép még évek múlva is emlegetni fogja, az sem távozott csalódottan. A Lósi Majorban tartott lagzik ugyanis péntektől vasárnapig tartanak.

Ha egy másik természet közeli helyszínre esne a választás, a Sipitó Park a Gerje természetvédelmi terület mellett mindössze 45 km-re Budapesttől a teljes szervezést is leveszi a vállakról.

Az arák számára az egyik legfontosabb ezen a napon, hogy ők legyenek a legszebbek, amiért seregnyi alkotó állt a rendelkezésükre, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki belőlük. Szabó Nóra sminkes mellett a Wings Beauty csapata a sminktetoválástól a fodrászon át a műszempilláig teljes körű szépítést kínál a teljes násznépnek.

A ruha az egyik legfontosabb szereplője az eseménynek, ezért számtalan kiállító versengett a börzére ellátogató hölgyek kegyeiért. Az Európa Ruhaszalonban például egyszerre csak egy menyasszony próbálhat, így garantálják a kényelmét, emellett korlátlan darabszámú fotót készíthetünk a próbán.

A Nefelejcs Esküvő szalonjában nemcsak a ruhát, a helyszín dekorációját is kiválaszthatjuk, így biztosan nem okoz majd gondot összehangolni a kettőt.

A DiNora Szalon a megálmodástól a tervezésen át a megvalósításig a rendelkezésünkre áll, hogy igazán egyedi, személyiségünkhöz illő költeményben léphessünk az oltár elé.

Az One&Only Esküvői Ruhaszalon számtalan exkluzív szolgáltatása mellett, mint például a stílustanácsadás, a designer esküvői ruhák lelőhelye. De még sziromszóró ruhákat is találunk náluk, így a nagy napunk fontosabb hölgytagjainak érdemes együtt is ellátogatnia hozzájuk.

Ugyanígy nem csak a menyasszonyoknak kínálhat teljesen egyedi ékszereket az Annie and the Beads gyöngyből készült csodái.

A hangulat megalapozásáról, a táncokról Kelemen Erika, egykori versenytáncos gondoskodik, aki koreográfiák készítésében is bátran mozog, garanciát vállalva arra, hogy az ifjú pár lenyűgözi a násznépet tánctudásával.

Az sem mindegy, ki örökíti meg az egyik legfontosabb eseményt az életünkben. A HarmonyArt Photo-val teljesen egyedi, álomszerű fotók készülhetnek, bármilyen elképzelt stílusban. Aki a művészi szemmel elkapott pillanatokat nézegetne vissza fotókon, videón, azoknak a KiNo foto&video fiatal stábja lehet a legjobb választás. De még szimpatikusabb lehet a Busch&Kaldy Photography, akik maguk is friss házasokként tudják, mit érdemes megörökíteni, Sári a menyasszony pillanatait, Peti a vőlegény készülődését dokumentálja fotóin.

Aki elszakadna a földtől, hogy így mutassa majd meg gyermekeinek ezt a napot, annak a SkyClips.hu drónnal készült légi felvételei teljesen egyedi, de egyre népszerűbb stílusban készít képeket, videókat.

Ha a szervezés minden elemét szeretnék biztos kezekben tudni a párok, és a kapkodás helyett inkább egymással foglalkozni ebben a szép időszakban, azoknak a professzionális esküvőszervezők segítenek. Nagy tapasztalattal és odaadással valósítják meg az álmokat. Az Ábrándból Valóság Esküvőszervezés és a Jáde Esküvő teljes körűen és odaadással állnak a párok rendelkezésére.

Gazdát cserélhetnek itt a friss házasok ruhái, ékszerei és az esküvőn használt dekorációs elemek is, amiket a börzén próba után meg is tudnak vásárolni az arák, így átvéve a stafétabotot a néhai menyasszonyoktól, akik ma már feleségek.

Rengeteg élménnyel, tapasztalattal és lelkesedéssel távozott az a 3000 résztvevő, akik részt vettek ezen a rendezvényen.

 

A vélemények és visszajelzések alapján ezen a napon mindenki jól érezte magát, számtalan új ötlettel, kapcsolattal, megoldással távozott csillogó szemmel.

Fotók: Kiss Norbert KiNo Photo & Video