MENYASSZONYOK ÉJSZAKÁJA - újra a Symbolban

Ha menyasszony vagy már, ha csak szeretnél az lenni, akkor is várunk titeket Budapest legcsajosabb partiján, a Menyasszonyok Éjszakáján, 2018.05.12-én este 20 órától a Symbolban (1036 Bp, Bécsi út 56)! Sztárvendégeink ez alkalommal: Király Viktor és Cooky, akik az éjszaka folyamán megtáncoltatnak Titeket, de fellép a lánybúcsúkból elmaradhatatlak: Magic Mike XXL a Chippendale show! Akik pedig a bulit elindítját és a hangulatot a maximumra tekerik: ZeRo Music Band, a partizenekar!

Értékes nyeremények is várnak rátok, többek között egy 200,000 Ft értékű gyémánt karikagyűrű pár a Crico Ékszer felajánlásával, egy 2 éjszakás 2 főre szóló wellness kikapcsolódás a Mammut Neckermann felajánlásával a visegrádi Hotel Silvanus**** szállodába vagy MAKÁNY MÁRTA 5 db 100,000 Ft értékű ajándékutalványa, mely levásárolható az általa tervezett ruhákra.

Jegyek: https://menyasszonyok-ejszakaja.hu/

Nincs, aki megszervezze a lánybúcsúdat, vagy csak veszekedés van a barátnők között, hogy milyen progammal lepjenek meg? Kevés a barátnőd és nem is tudod, hogyan lehetne így igazi lánybúcsút tartani? Mi levesszük a vállatokról a terheket. A Menyasszonyok Éjszakája pont ilyen és ehhez hasonló posztok miatt kelt életre, melyeket menyasszonyaink a Menyasszonyi Csevegő csoportban panaszoltak egymásnak. Nem akarjuk, hogy ilyen "kis dolog" miatt, mint a lánybúcsú, örök harag legyen régi barátnők között, vagy elrontsák az esküvői készülődésetek izgalmát a perlekedések a lányok között. Mi megszervezzük helyettetek, csak el kell jönnötök és jól érezni magatokat!

De ha még épp nem aktuális a lánybúcsú, csak szívesen kipróbálnátok és részt vennétek egy hamisítatlan lánybúcsús programok, akkor is várunk minden lányt szeretettel és tárt kapukkal! Fiúknak tilos a belépés ;)

A részletes program:

20:00: kapunyitás - a VIP teremben este 23 óráig sminkeseink várnak rátok

21:00: Ruhabemutató. Fellép: Makány Márta divattervező, a Love Szalon, a pécsi Crystal Boutique és a tavalyról már megismert Light Your Night, a menyasszonyi ruhafény, a ruhákat ez alkalommal is a Szofi Szalon biztosítja

21:30: Nyeremények sorsolása

21:45: Fellép az Elite Productions revütánc együttes

22:00: Indul a buli a ZeRo Music Band partizenekarral, akiket esküvőkre is hivhattok, ha igazán fergeteges hangulatot szeretnétek!

23:00: Érkezik Cooky a legmagyarabb francia DJ, hogy a hangulatot a tetőfokához közelítse

00:00: A színpadon Király Viktor!

01:00: És amikor azt gondoljuk, hogy ezt már nem lehet fokozni, érkezik a Magic Mike XXL a chippendale show!

02:00: Mivel egy lánybúcsúban a chippendale show-ból sosem elég, még egy performansszal színpadon a Magic Mike XXL

És akik mindeközben a zenéről gondoskodnak, a MaNDISCo DJ TeaM!

Ízelítő a tavalyi Menyasszonyok Éjszakájáról, ezt nektek sem szabad kihagyni!

 

Csatlakozz Facebook eseményünkhöz is: Menyasszonyok Éjszakája 2018