Menyasszonyok Éjszakája 2018 - A Lánybúcsú

Minden menyasszony tökéletes lánybúcsút szeretne, ahol nem csak ő, de a koszorúslányai, barátnői is jól érzik magukat. Nincs aggódás azon, ki szervezi meg, nincs vita a programok összeállítása közben a szervező barátnők között, hanem valaki ennek az egész lánybúcsú szervezésnek a terhét leveszi a tanú, koszorúslányok és barátnők válláról. Ilyen indíttatásból született meg az évente egyszer, minden abban az évben házasulandó menyasszony számára megrendezett Menyasszonyok Éjszakája.

A Menyasszonyok Éjszakája újra a Symbolban került megrendezésre 2018.05.12-én szombaton, ahol akárcsak a tavalyi évben, lánybúcsúzni vágyó menyasszonyok tucatjai és barátnőik uralták a táncparkettet egész éjszaka :) A szuper hangulat és önfeledt szórakozás most is garantált volt, programjainkat a menyasszonyok és a lányok igényeihez igazítottuk ebben az évben is.

Egy kis beszámoló a rendezvényről: A Symbol este 8-kor nyitotta meg kapuit a lánybúcsúra érkező lányok számára, a VIP étterem területét pedig igazi szépségszalonnak rendeztük be idén is: 14 sminkes és pár fodrász várta a lányokat, hogy elkészítsék számukra az esti parti sminket. Volt ott hennás is, így aki még spécibb megjelenést szeretett volna, leülhetett hozzá és kérhetett hennát kezére, karjára lábára, sok szépséget láttunk a lányokon.

Selfie automata, a PhotoFun Company várta a barátnőket, hogy megörökítsék a lánybúcsújuk vidám pillanatait. A lányok nem adtak sok pihenőidőt a gépnek, egyfolytában készültek a mókás szelfik és vicces képek! Szépséges virágfal is várta a lányokat, hogy együtt fotózkodjanak, melyet az Esküvő Design készített számukra.

A csajos programok pedig este 9-től kezdődtek: esküvői és koszorúslányruha bemutatóval kezdtük, ahol megcsodálhattuk a külföldön is híres magyar divattervezőnk Makány Márta ruháit, a Love Esküvői Ruhaszalon St Partick kollekciójának darabjait, a Szofi Esküvői Ruhaszalon szépségeit, és az E-on reklámból is ismert világító menyasszonyi ruhák, azaz világító alsószoknyák is bemutatásra kerültek modelljeink segítségével, köszönhetően a Light Your Night csapatának, melyre sok menyasszony felkapta a fejét. Koszorúslányok és barátnőik sem maradtak szépségek nélkül, nekik a pécsi Crystal Boutique hozott szebbnél szebb alkalmi ruhákat. Az ékszer és menyasszonyi hajdísz inspirációkat a Marta Meisels-nek köszönhetjük.

A ruhabemutató után sorsoltunk a helyszínen 3 ajándékot: a 200,000 Ft értékű gyémánt karikagyűrű párt a Crico Ékszer felajánlásával, a 2 főre szóló wellness kikapcsolódást a visegrádi Silvanus Hotel****-be a Mammut Neckermann felajánlásával, illetve egy csodás menyasszonyi ékszerszettet a Marta Meisels Magyarország felajánlásával. Többi felajánlott nyereményeinket online a Menyasszonyok Éjszakája facebook oldalán sorsoltuk ki.

Az est további részében az Elite Productions Budapest szórakoztatta a lányokat 20 percben, majd következett a ZeRo Music Band élő zenekara, melynek 7 tagja igazi parti hangulatot varázsolt a táncparkettre. Cooky, a Rádió1 sztár DJ-je dübörögtette meg a Symbolt, majd ellenpontként Király Viktor akkusztikus fél órás koncertje következett.

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban pedig jöttek azok a srácok, akikre a lányok már a kezdetektől fogva nagyon vártak: a Magic Mike XXL! Két részletben 3 produkcióval késztették a lányokat néha visításra is, igazi szexi tánccal kápráztattál el lányainkat, de természetesen, a mindent a szemnek, semmit a kéznek alapon ;) Mégis csak nyilvános programról van szó, na!

Az est ceremóniamestere, Kormos Róbert igazi házigazdaként vezette az eseményt, a zenékről és a jó hangulatról a MaNDISCo DJ TeaM gondoskodott, a ruhabemutató szervezője és levezetője a WeddingWay esküvőszervezés lányai, a videót a GG Team Photography készítette, a fotósunk pedig a Kárpáti Sándor Fotográfiái csapata. Hoszteszeink pedig a Menyasszonyi Csevegő admin lányai voltak megint :) Külön köszönet Nicolas Delafraye-nek, aki szabadidejéből áldozva készített nekünk pár szuper képet!

Sminkeseink munkáját ezúton is köszönjük, akik nélkül nem lett volna teljes az este! Keressétek őket, ha tetszett a munkájuk: Kleopátra Szalonok, akik az ország több pontján szépítik meg a hölgyeket, SYKA-makeup - Fehérvári Orsolya, Syll Make Up - Tóth Szilvi, Trixy - Creative Make up - Vinczéné Beatrix, Zsófia Ilkó Make-Up/SFX Artist, Absolute Makeup and Hair - Tokaji-Nagy Krisztina, A Szépség Iskolája makeup&hair style - Lénárt Lilla, Brushed by Bettina - Lacza Bettina

Köszönjünk mindenki áldozatos munkáját!

Titeket pedig, kedves menyasszonyaink, hölgy követőink, pedig várunk 2019 tavaszán is egy ilyen fergeteges csajos partin! :)

Képek a lánybúcsúról: