Nászút, de mégis milyen és hova?

Ezt is, mint minden ami esküvővel kapcsolatos feladatnál érdemes a lehető leghamarabb elkezdeni a szervezést. Hiszen ez nem egy átlagos közös utazás lesz, hanem olyan, amire évtizedig fogtok visszaemlékezni.

 

nászút

 

Van néhány kérdés, amit a jegyeseknek először egymással kell megbeszélni.  Ábrándozztok, vegyétek sorra a szóba jöhető helyeket, ahol el tudjátok képzelni a nászutat. Érdeklődjetek utazási irodában a várható költségekről, a különböző szóba jöhető helyszínekről. Mire számítsatok ott, mik az egyes területek jellemzői. Nem csak trópusi szigeteken nőnek pálmafák a tengerparton. Magyarországtól kisebb nagyobb távolságra is számos, az elképzeléseiteknek , pénztárcátoknak megfelelő nászutas célpont lehet.


nászút

 

El kell dönteni  az időpontot, a helyszínt, mennyi pénzetek lesz rá . Hiszen minél előbb foglaljátok a szállást, repülőjegyet annál kedvezőbb árat kaphattok, és nem maradtok le a  kinézett szállodáról, programokról.


nászút

 

Vízparti édes semmittevéshez volna kedvetek, vagy inkább olyan helyet szeretnétek, ahol több sportolási és kirándulási lehetőség közül válogathattok?


nászút nászút

 

Érdemes utazási szakember segítségét igénybevenni, főleg, ha távoli helyszínről van szó, vagy ha több egyedi kívánságnak kell teljesülnie a nászúttal kapcsolatban.  Az ő ötletei egyrészt költséget takarítanak meg, és javaslatai segíthetnek, hogy a nászút elképzeléseteknek megfelelő legyen. Ez kívül sokkal egyszerűbb a már kész ajánlatok közül kiválasztani a megfelelőt  szállodát, tengerpartot repülőjáratokat, mint minden részlettel külön-külön foglalkozni. Úgy is rengeteg a tennivaló, nem kevés izgalom adódik az esküvői előkészületek során.


nászút


nászút

 

Holpert Ákos

Tizi utazási iroda

http://tizi.hu

mobil: +36 70 381 5786
telefon: +36 1 405 6054
e-mail: tizi@tizi.hu