Jegyes fotózás - főpróba az esküvő előtt

A jegyes fotózás egy remek alkalom arra, hogy egy kicsit megismerjük egymást az esküvő előtt, szokjátok a fotózás hangulatát és nem utolsó sorban kezetekben legyen egy szép sorozat Rólatok a nagy nap előtt (a képeket akár fel lehet használni a meghívókhoz, vagy emlékeztető e-mailhez, vagy akár levetíthető az esküvő napján is).

Általában az esküvő előtt pár héttel (akár pár hónappal előtte is lehet, de szívesen megörökítjük a lánykérést is) készülnek ezek a képek. Örülünk, ha konkrét ötlettel, egyedi elképzelésekkel kerestek meg minket, hogy milyen témára fűzzük fel a jegyes fotózást, vagy melyik a kedvenc helyszínetek, de szívesen segítünk is ebben. Pl. ha egy téli sorozatot képzeltek el, őzikével, forró teával a Vadasparkban, vagy szeretnétek főzni egy étteremben, vagy őszi falevelek között hemperegni, esetleg egy cukrászdában andalogni, vagy egy mozit gondoltátok ki helyszínnek, mivel megőrültök a filmekért……szóval engedjétek el a fantáziátokat és keressetek meg minket az ötleteitekkel!

Mit vegyetek fel a jegyes fotózáshoz?

Amikor konkrét elképzeléssel kerestek meg minket (pl. volt olyan fiatal párunk, akik a 20-as évek Amerikáját idézték meg és műtermi sorozatot képzeltek el magukról, ehhez pedig jelmezeket kölcsönöztek), akkor ehhez igazodik a ruházat is. De lehet teljesen egyszerű, letisztult képsorozat is, akár farmer és fehér felső (az egyik kedvencünk). Amire mégis érdemes odafigyelni:

-Ne legyenek nagy minták, feliratok, márkajelzések (kivéve, ha pont az a cél, hogy valamit megmutassatok, pl. külön erre az alkalomra készített póló, vagy egyéb) a ruháitokon.

-Érdemes összeöltöznötök. Pl. sárga cipő a vőlegényen és ugyanolyan sárga kardigán a menyasszonyon, hozzá sárga virágcsokor, vagy fekete motoros bőrdzseki,  stb.

-Lehetőleg kerüljük az edzőcipőt, susogós bermudát (kivéve, ha megfontolt koncepció része:)

Mit hozzatok még magatokkal?

Mindent, ami rátok jellemző, szeretnétek viszontlátni a képeiteken és kicsit egyedivé teszi a sorozatotokat. Jöhet kutya, macska, ló, oldalkocsis motor, 100 léggömb, rózsaszín elefánt, piknikes kosár…engedjétek szabadon a fantáziátokat!

Szerző: Násztudósítók

http://nasztudositok.hu/