Teljesen megváltozhatsz, ha egy ilyen csajos programon részt veszel

Ha szemügyre vesszük a lánybúcsús programlehetőségek sokaságát, az az első gondolatunk, miszerint: "Úúúúúúúúr Isten, nem jut eszembe semmi értelmes program!", máris szertefoszlik. Rengeteg jobbnál jobb programot szervezhetünk magunknak, vagy szerveznek mások nekünk, amiből most egyet ki szeretnénk emelni. Olvassatok tovább, máris rátérünk a lényegre ;)

 

Egy csajos nap beszámolója - Motivációs stílus workshop az Iconist Szalonban

Egy meleg nyári szombaton 10 órakor találkoztunk a Gozsdu-udvar környékén a nyüzsgő belvárosban található Iconist Szalonban, ahol a Szalon tulajdonosai, Gábor Márta stylist és Gajer Emese divattervező voltak a házigazdák. Lássuk milyen is volt a program :)

Rövid bemutatkozás valamint kellemes vendéglátás után kezdetét vette a program elméleti része, hiszen Gábor Márti mesélt nekünk a színekről, a színelméletről, és az alkatelméletről is. Mi is kezünkbe foghattuk a színgömböt, és a színkendőket, melyek a színelemzést segítik. Az elméleti bevezető, kis pezsgő, és finom falatok után bele is vágtunk a gyakorlati részbe, hiszen az első vállalkozó szellemű csajszi színelemzését mindenki figyelemmel kísérte.A színelemzés előtt mindenki tippelt, hogy milyen típus lehet, hiszen a négy évszak színein felül is vannak különbségek. A hajat letakarva, a színkendők segítségével a résztvevők a saját szemükkel láthatták, hogy mely színek amik igazán jól állnak nekik és melyek azok amiket inkább kerülniük kellene. Ezután már Juhász Nikoletta sminkmester is akcióba lendült, hiszen minden résztvevőnek nappali sminket készített, és praktikus sminkelési tanácsokat adott. Mindeközben a nap egyetlen férfi szereplőjeként jelen levő profi fotósnak köszönhetően különleges hangulatú képek készültek ezen a csodálatos helyszínen a különleges belső terekben. A képek készítésébe a résztvevők is beleszólhattak, hiszen a fotós célja is az volt, hogy mindenki a legjobban és legkomfortosabban érezze magát. Gajer Emese mindenkinek alkatelemzést végzett, mely után pozitív tapasztalatokkal jöttek ki, hiszen, mint tudjuk nincs tökéletes ember, de az elemzés során mégis sikerült mindenkinél kiemelni, hogy mely testrészei a legszebbek, milyen ruhák állnak a legjobban és minden ember a maga nemében gyönyörű. Majd az Iconist saját ruha márkájának bemutató darabjait is magukra ölthették a résztvevők – immár a megfelelő színben, amelyekben nagyon szuper fotók is készültek mindenki megelégedésére.

Késő délután egy kis borral és desszertekkel, a naphoz kapcsolódó beszélgetésekkel és tapasztalatokkal zártuk a napot. Bőven elmúlt 4 óra, mire haza indultunk a tartalmas és nagyon jó hangulatú nap után, melyből mindenki különleges élményekkel, hasznos tanácsokkal gazdagodott . Boldogok vagyunk, hogy egy szuper csajos napon vehettünk részt!

Amennyiben szeretnétek egy hasonló napot megszervezni barátnőitekkel, vagy akár egy szuper lánybúcsús napként, keressétek az It’s YOUR World programok megálmodóját (mint ez a nap is) Molnár Judit-ot bizalommal, az alábbi elérhetőségeken!

molnar@itsyourworld.hu

+36 30 348 4620

www.itsyourworld.hu