A legnépszerűbb menyasszonyi cipők

Esküvőt Szervezek Facebook oldalunkon (a Menyasszonyi Csevegő csoport erősítésével), rákérdeztünk menyasszony és immár feleség követőinknél, milyen cipőben, esetleg többes számban is, CIPŐKBEN tervezik kimondani az igent, illetve az egész napon milyen cipőt terveznek viselni. Érdekes lett a végeredmény, azonnal mondjuk... ;)

Szerintem a végeredmény nem lesz megdöbbentő, még ha drukkoltok is egy bizonyos fajta cipőnek. Az jött ki ugyanis, hogy MINDENFÉLE cipőt kb ugyanolyan arányben fognak viselni a lányok, azaz ebben az egyetlen megdöbbentő az, hogy a tornacipő ekkora népszerűségre tett szert az elmúlt pár évben, mióta egyáltalán "divatba" jött viselése az esküvőkön.

Mi ebből a tanulság, már ha van ennek a rövid bejegyzésnek tanulsága? Az, hogy ma már a menyasszonyok nagy része teljesen felrúgta a konvenciókat, azaz nem a hagyományos: "csatos fehér cipő, ami jól fogja a bokát és kényelmes" a trend a menyasszonyi cipők terén. Két fő irányzatot különböztethetünk meg, aminek egyetlen közös pontja pedig a LÁTVÁNY. Ez az, ami sok menyasszonynak mindennél fontosabb, sokszor akár a kényelem rovására is. Vagy ahol a kényelem lett a legfontosabb, ott pedig azért fontos a látvány, hogy ne csak "snassz" tornacipőt vegyenek fel, hanem lehetőleg csillogó, gyöngyös, selyem szalag fűzős stb extra tornacipőt, amit lássuk be valóban nem farmer halásznacihoz fogunk felvenni.

Végezetül hozok nektek inspirációkat, a teljesség igénye nélkül, a VARIÁCIÓK EGY TÉMÁRA kezdetű kedvenc posztjaim után szabadon ;)

Fotók forrása: Pinterest

Kedvenc menyasszonyi magassarkú cipők a Pinterest szerint:

 

Kedvenc alacsony sarkú cipők a Pinterest szerint:

 

Kedvenc lapos talpú cipők a Pinteresten:

 

Kedvenc tornacipők a Pinterest szerint:

 

...végül egy kis ízelítő, miket tekinthetünk még menyasszonyi cpőknek, mert mint a képek is elárulják, tényleg menyasszonyi cipőként voltak használatban:

 

További képeket ITT találtok.

Jó válogatást! ;)