Tortadíszek

Az esküvői fogadás egyik legfontosabb eleme kétségkívül az esküvői torta. Miután kiválasztottátok az ízeket, a formát és a színt, érdemes átgondolnotok azt is, mivel díszítsétek a tortát. Egy jól megválasztott dísszel mindenki emlékezni fog rá, és nem csak a finom íze miatt…

Az alábbi összefoglalóval szeretnénk egy kis segítséget nyújtani Nektek a választáshoz. Megmutatjuk, hogy milyen szempontok alapján dönthettek a lehetőségek közül. Ebben a cikkben elsősorban a porcelán díszeket vesszük górcső alá a teljesség igénye nélkül.

Válasszatok úgy, hogy a dísz tükrözze az egyéniségeteket, emellett összhangban legyen az esküvő stílusával, témájával, esetleg színeivel.

Először beszéljétek meg, mi is kerüljön a torta tetejére. Többek között ez lehet monogram, felirat, virágok, állatok, stilizált dísz vagy nászpár. Azután gondoljátok át, mi az, ami illene az esküvő stílusához, és főleg, mi az, ami Nektek tetszik, amivel azonosulni tudtok.

 

Ha az esküvőtök stílusa klasszikus

Választhattok stilizált díszeket, nászpárt, galambokat, virágot. Ezek a díszek fehér porcelánból készülnek, a hatás letisztult, klasszikus és elegáns.

klasszikus tortadísz

Választhattok kristályokkal kirakott monogram, vagy gravírozott akril díszt, melyekkel egyúttal személyesebbé is tehetitek a tortát.

monogram tortadísz

Ha inkább nászpárt szeretnétek, romantikus stílusú tortadíszek széles választéka elérhető ebben a kategóriában is.

romantikus tortadísz

 

Ha az esküvőtök stílusa bohém

Komolytalanok vagytok, vagy esetleg csak szeretnétek feldobni a tortát, és megnevettetni a vendégsereget? Válasszatok szokatlan, vicces tortadíszeket: szem nem marad szárazon!

vicces tortadísz

 

Ha az esküvőtök stílusa vintage vagy rusztikus

A jellemző stílusjegyek visszaköszönhetnek a tortadíszben: zászlócskák, Mr. & Mrs. felirat, fabetétes, antik hatású díszek.

vintage tortadísz

 

Ha az esküvőtök egy témára épül

Legyen az például pillangó, utazás, tündérmese, valamilyen motívum vagy évszak: az esküvői tortát is díszítsétek az adott témához illő dísszel.

tematikus tortadísz

 

Ha azt szeretnétek, hogy a tortadísz visszatükrözzön valamit a személyiségetekből (pl. telefon vagy shopping mánia), esetleg utaljon életetek egyik fontos momentumára (várandósság) vagy a foglalkozásotokra, hobbitokra. Ma már nászpárok széles kínálata teszi lehetővé, hogy igazán egyedivé varázsoljátok az esküvői tortát.

 

motoros tortadísz

 

Ha szeretnétek még több ötletes tortadíszt látni, látogassatok el a weboldalunkra, ahol tortadíszek mellet sok más, az esküvői díszítéshez, vendégfogadáshoz szükséges terméket találhattok:

Webshopunk: www.koszonettel.hu

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/koszonettel